Opis forum
Nadchodzi wielkimi krokami PŚ w skokach narciarskich. Uważam że Adama stać na piątą kryształową kule i wyprzedzenie Nykaenena na liście wszechczasów, ale bedzie o to bardzo ciężko:) Uprzykrzyć życie moga mu młode wilki z Austrii Thomas Morgenstern i Gregor Schlierenzauer. O tym kto jest w jakiej formie powie nam już piątkowy konkurs w Kussamo. Jako czarnego konia sezonu typuje Kamila Stocha. No i jest jeszcze ten nasz kurdupelek Murańka. Ja dałbym mu szansę wystąpić w tym sezonie w Zakopcu. Ma skocznię obeznaną i niedaleko do niej
Obok Małysza w sobotnim konkursie wystąpi Piotr Żyła. Aj gdyby jeszcze Kamilek awansował. Nie wiem co sie z chłopakiem podziało
Ja myślę że skończymy na piątym miejscu. I proszę kto w treningu najlepiej skoczył z Polaków. Nie spodziewałem się tego, nie mógł on tak wczoraj?
Pierwsze punkty Kamila Stocha. Brawo! Ale tak patrząc... my się paroma punktami naszego podniecamy, a tacy Austriacy mają 6 zawodników w dziesiątce... Postawa polskich kibiców wydaje się żałosna:[
Ładnie zaprezentował się dzisiaj Kamil. No i Klimek! Drugie miejsce 13 latka! Na zawody brać pyrdka. Na razie podobnie jak o 3 lata starszy od niego brązowy medalista Miętus będą brali udział w zawodach PK. Pokażcie na co was stać!
Ten Klimek jest wspaniały. Po odejściu Małysza szykuje się nam mocna kadra. Sądzę że weteranem będzie Kamil, a Miętus, Klimek i Kot będą resztą drużyny. No i może jeszcze jakiś Byrt i Słowiok. Oglądając usłyszałam że też bardzo młodzi i utalentowani:/
A co ty Róża, Kamil po imieniu a reszta po nazwisku? Trochę większy szacun:P Cieszę się oczywiście z wyników bo oznaczają one że mamy bardzo dobrą młodzież. Robert "Bula" Mateja 10. Nawet w MP nie wytrzymuje presji! Śmiać się czy płakać?
A propos Matei http://sport.onet.pl/1,16,11,38542958,1 … AT=1248889
Uśmiałem się nieźle
Średni poziom
Małysz trzeci, a Stoch siódmy w kwalifikacjach. Kamil przełamał się od tego Engelbergu, a forma Adama rośnie. Mam nadzieję że od tej pory będzie tylko lepiej. Klimek mimo że zdobył srebro i jak na 13-latka to jest wielki wyczyn, to nie ma się czym podniecać. Niech skacze w młodszych grupach, ewentualnie w Kontynentalnym a nie w PŚ