Opis forum
Miał ktoś może kontakt z Wiślaczkami, zna je osobiście, poznał je bliżej?
Ja akurat znam kilka zawodniczek, m.in. Kosek, Sikorę, Targosz, Przybyło, Żochowską, Mróz, Śliwę i jeszcze kilka innych. Aczkolwiek brakuje mi jeszcze paru aby powiedzieć iż nam całą drużyne:P W każdym razie uważam je za spoko dziewczyny z każdą z osobna można pogadać
Ja osobiście znam Magdę Żochowską i jesteśmy przyjaciółkami. Jak to się stało?
Otóż sześć lat temu byłam akurat w Sosnowcu aby odwiedzić mojego brata, postanowiłam przy okazji wpaść na hale SMS-a i akurat trening miały młodziczki, a w oko wpadła mi bardzo miła i przyjazna z wyglądu szatynka. Podeszam do niej i wymieniłyśmy pare słów między sobą, powiedziała jak ciężko pracuje, ja jej powiedziałam o swojej (nieudanej) karierze siatkarki. Mimo że miała zaledwie 14 lat i byłam od niej dużo starsza to przyjemnie się rozmawiało Jakiś tam kontakt utrzyjemy. Dosyć dobrze znam jeszcze Izę Grot i Małgośkę Sikorę ale i tak moja ulubiona siatkarka to Magda:D
Ja znam bardzo dobrze Karolcię Kosek, miła dziewczyna, ma potencjał i olbrzymi talent ale na meczu jakoś sie spala psychicznie. Do mamy jeszcze jej brakuje i to dużo, ale jest na dobrej drodze żeby być nawet lepszą. W Wiśle myślę że się odbuduje. Wierzę w nią jak każdy Myśleniczanin!
Średni poziom
Znam Gosię sikorę. Miła dziewczyna, aczkolwiek wydaje się dosyć stanowcza i impulsywna. Można z nią jednak spokojnie pogadać. Bardzo ładnie wychodzi ona na zdjęciowych sesjach.
gabor napisał:
Ja znam bardzo dobrze Karolcię Kosek, miła dziewczyna, ma potencjał i olbrzymi talent ale na meczu jakoś sie spala psychicznie. Do mamy jeszcze jej brakuje i to dużo, ale jest na dobrej drodze żeby być nawet lepszą. W Wiśle myślę że się odbuduje. Wierzę w nią jak każdy Myśleniczanin!
Otóż to. Jak ją widzę na treningu co ona wyprawia to aż szczena opada. A na meczu jest... raz lepiej raz gorzej:[
Kosek w Wiśle się odnajdzie. Ale wracając do tematu to znam osobiście Kaśkę Mróz. To dzięki niej poznałem się z Agatą. Mimo ze Aga jest jednak ładniejsza to Kaśka zrobiła na mnie większe wrażenie jeśli chodzi o charakter. Bardzo miła i towarzyska osóbka. Również znam prywatnie Monikę Targosz. Gdy ją poznawałem nie wiedziałem że to siatkarka. Dowiedziałem się o tym jakieś dwa miesiące temu i to z... telwizji.
Również bardzo miła osoba, zawsze uśmiechnięta, optymistka. I tak winno być!
Średni poziom
Pablo znasz Monikę? Możesz mi od niej załatwić autograf?